TOP

Omoda meest gewaardeerde online retailer 2013

Schoenenretailer Omoda is volgens een consumentenonderzoek van GFK Panel Services Benelux bv gekozen tot de best gewaardeerde online mode- en schoenenretailer 2013.

GfK Panel Services Benelux bv reikt jaarlijks een prijs uit aan de hoogst gewaardeerde online mode en/of schoenenretailer. Omoda wist zich met name qua collectie te onderscheiden.

Eerder dit jaar won Omoda ook al de Thuiswinkel Award in de categorie schoenen. Ook deze prijs heeft de schoenenketen te danken aan de goede beoordelingen van de consumenten.

Trots
De directie, de broers Lourus en Wilhelm Verton die┬ásinds 2002 samen het bedrijf runnen, zijn erg blij met de prijzen. Vooral omdat het gaat om de beoordelingen van klanten. “Sinds een aantal jaar zijn we met ons huidige team hard aan het werk om Omoda tot een nog groter succes te maken en we zijn erg trots op dit resultaat,” aldus Wilhelm Verton.

Consumenten geven bij de keuze voor een online mode/schoenenretailer aan de prijs het belangrijkste aspect te vinden, gevolgd door collectie, personeel en winkel.

Methodiek
In het voorjaar van 2013 zijn in totaal 34 online mode/schoenenretailers beoordeeld op basis van personeel, product, plaats en prijs. Daarnaast is het imago van de mode/schoenenretailers beoordeeld aan de hand van zes imagokenmerken. GfK  deed hiervoor onderzoek onder ruim 7.800 consumenten.

De top 5 best gewaardeerde online mode- en schoenenretailers 2013
1. Omoda
2. Esprit
3. de Bijenkorf
4. Miss Etam
5. H&M