TOP

Bestseller jeans – Blue Hotel in Ridderkerk

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? “De T-shirts en crew-neck sweaters met all over print”, zegt Jeroen van Neuren, bedrijfsleider van Blue Hotel in Ridderkerk.

Jeroen van Neuren: “De all over print T-shirts en sweaters met ronde hals zijn de best verkochte items van de afgelopen tijd. Door de print is het totaal iets anders dan wat mensen nu in hun kast hebben hangen, daardoor is het een geliefd kledingstuk. Ook de uni getailleerde shirts van bijvoorbeeld Cast Iron en Drykorn bevallen prima, de prijs daarvan ligt rond de €80. En de sportieve bomberjassen van de merken G-Star en Superdry hebben we veel verkocht. Door het sportieve uiterlijk, de samenstelling van de kleuren en de prijs. Vooral de combinatie van de blauwtinten vallen in de smaak; kobaltblauw, frisse kleuren blauw. De jassen verkopen we van €120 tot €200.”

 

“Truien en accessoires als sjaals en mutsen gaan moeizamer. Dat heeft echt te maken met het weer. Het is nog niet echt heel erg koud geweest. Klagen doen we niet. De winkel bestaat al jaren en onze service en passie voor fashion hebben er voor gezorgd dat we een grote vaste klantenkring hebben opgebouwd. Die blijven terugkomen. Als je als winkel nu nog moet beginnen met het opbouwen van zo’n klantenkring dan heb je het zwaar in deze tijd.”