TOP

Peak Performance 250e merk voor It suits IT

Peak Performance, het Zweedse outdoor kledingmerk van de Deense kledinggigant IC Companys, is het 250e fashionmerk dat gebruik gaat maken van de fashion IT oplossingen van it suits IT.

Paul Jonker, ceo van it suits IT, is blij dat het bedrijf voor Peak Performance gaat werken: “Het totaalconcept van de oplossingen in ons concept, zorgt ervoor dat onze klanten gebruik maken van de software die hun business op de meeste effectieve manier helpt. Wij verheugen ons erop om Peak Performance te helpen met het voldoen aan hun groeidoelstellingen.”

Over IC Companys en Peak Performance
IC Companys is een van de grootste kledingbedrijven in Europa. Het bedrijf heeft ruim 1.600 medewerkers. IC Companys voert, naast Peak Performance, de merken Tiger of Sweden, By Malene Birger, Designers Remix, InWear, Matinique, Part Two, Saint Tropez en Soaked in Luxury. Hun merken worden via 8.000 distributeurs in meer dan 35 landen verkocht.

Peak Performance is een outdoormerk uit Zweden en werd in 1986 opgericht door een groep enthousiaste skiliefhebbers. In 1998 werd het merk overgenomen door Carli Gry, deze fuseerde in 2001 met de InWear Group tot IC Companys.

Over it suits IT
It suits IT ontwikkelt en levert voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Zoals iPhone en iPad applicaties, Marketing en Sales Portals, B2B en B2C webshops en ERP software. De missie van it suits IT is om mensen in fashionbedrijven te voorzien van de inzichten die zij nodig hebben om hun werk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. It suits IT is Microsoft Partner met de Gold ERP Competency en de Silver ISV Competency.