TOP

Baskèts; nieuw sneakerparadijs in Amsterdam

Op woensdag 18 april 2012 zijn officieel de deuren opengegaan van sneakerwinkel Baskèts in het centrum van Amsterdam. Mannen en vrouwen kunnen hier terecht voor een gevarieerde collectie sneakers.

Volgens Baskèts-oprichters Jeffrey Sluijzer (tevens eigenaar Jefferson Hotel) en Daan de Greef kunnen sneakerlovers in hun zaak precies die ene buitengewone schoen vinden doordat zij zich proberen te onderscheiden van andere sneakerstores met hun merken-pakket. Consumenten treffen hier een casual chic tot sophisticated on trend collectie van o.a. de merken Nike, Adidas Ransom/Originals, Common Projects New Editions, Clark Originals, Vans California/OTW, Gourmets, Natives Fitzsimmons, Vico, Locals Ams, Amsterdam Shoe Co, Converse by John Varvatos, Etiquette Amsterdam, Folk, Mason Garments, Filling Pieces en Warrior. Daarnaast worden er ook tassen verkocht van Qwstion.

Een winkel voor iedereen

De trotse Baskèts eigenaars Jeffrey Sluijzer en Daan de Greef vinden het belangrijk dat de deur voor iedereen openstaat en hebben daarom gekozen voor een ontspannen sfeer en inrichting. De twee vonden elkaar letterlijk een deur verder in Jefferson Hotel. Een fashion forward modewinkel van Jeffrey Sluijzer dat met een vergelijkbaar eigenzinnig winkelconcept inmiddels wordt gevonden door modeminnend Nederland.