TOP

Aurora Fashions opent Nederlandse webshop

Later dit jaar zal het Britse Aurora Fashions voor de drie vrouwenmodemerken Coast, Oasis en Warehouse een Nederlandse webshop openen. Het aanbod van de drie merken wordt via één portaal aangeboden. Dat meldt Twinkle op haar website.
Vorig jaar is Aurora Fashions begonnen met de uitrol van haar webshops naar het buitenland. Duitsland was het eerste land waar de drie merken via een Duitstalige webshop worden aangeboden. Komende maand zijn Amerika en Australië aan de beurt.

Daarna worden er webshops geopend in Frankrijk, Zweden, Spanje en Nederland. Aurora Fashions laat Nederlandse klanten op de Britse webshops al weten dat ze straks in een Nederlandse online kunnen winkelen.

Aurora Fashions heeft in totaal 1.278 stenen winkels met Coast, Oasis of Warehouse op de gevel, waarvan de meeste winkels zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is in 32 andere landen met winkels actief, waaronder in Nederland met 10 Oasis-winkels. De kleding van de drie labels is ook online te koop bij V&D. In Verenigd Koninkrijk bezorgt Aurora Fashions binnen anderhalf uur.