TOP

Antoine Peeters showt rood-wit-blauw in ‘I’m with Stupid’

In de Kunstkerk op het Prinseneiland in Amsterdam showde Antoine Peeters gisteravond zijn nieuwste collectie met als motto 'I'm with Stupid'.

Op een enkele little black dress na was de collectie van Peters in helemaal in rood, wit en blauw uitgevoerd. En ‘stom’ was die collectie niet, ondanks de titel van de show. Verbindend element: de pijl. De pijl die soms naar het hoofd wees, dan weer gericht was op het hart en voor mooie grafische patronen op de stof zorgde. De tasjes, uiteraard ook in de vorm van een pijl, wisten bewonderende kreten te ontlokken aan de toeschouwers. Die kunnen nog wel eens een gewild item worden.

Peters liet een zeer consistente collectie zien. De schouderpartij gaat weer heel belangrijk worden en ook Peters laat zich daarin niet onbetuigd. Alleen zien we bij hem geen schoudervullingen, verbredingen of verhogingen, maar juist een verplaatsing naar beneden, met een lage mouwinzet. Tops zijn bij hem kunstig gedrapeerd, van soepelvallende stof, en het geheel oogt enorm comfortabel. Nu maar hopen dat deze collectie opgepikt wordt door een detaillist en in productie komt, want het zou zonde zijn als deze items bij de catwalk zouden blijven steken.

Bekijk de modeshow van Antoine Peters