TOP

Amsterdams ontwerperscollectief lanceert LikeThis

Het nieuwe Amsterdamse label LikeThis lanceert komende herfst haar eerste collectie.

Achter LikeThis zit een team van creatieve mensen die graag wat meer vrolijkheid in de modewereld zouden willen zien, maar stijl en pasvorm willen behouden. Het team haalt inspiratie uit stadse invloeden, vrouwelijke elegantie en een luchtige kijk op het leven.

De eerste collectie van het nieuwe label moet een garderobe voorzien van een origineel randje. De filosofie van de designers is gebaseerd op het creëren van een goede balans door uitersten met elkaar te mixen. Een LikeThis-kledingstuk is draagbaar maar origineel, omdat elegantie wordt gecombineerd met street. Ook humor speelt een belangrijke rol binnen het merk. Zo zit er in ieder kledingstuk een ‘free smile inside’ verstopt in het waslabel en zet LikeThis vergeten groenten in om als print te gebruiken.

De herfst/winter-collectie van LikeThis zal onder andere verschijnen in de winkels BlackSheepRoad (webshop), Soepboer & Stooker  in Amterdam en Goodhoodstore  in Londen. De verkoopprijzen variëren tussen 69 en 169 euro, het merk rekent een marge van 2.8.

www.justlikethis.nl