TOP

Amsterdam Fashion Week in zee met Whatser

Weet je niet precies waar je heen wilt tijdens de Amsterdam International Fashion Week (AIFW)? Dan kun je gebruik maken het speciale Whatser-platform van het mode-event. Hier vind je alle locaties van shows, feestjes en speciale DOWNTOWN tours.

Whatser is een app voor de smartphone en het web waar gebruikers hun favoriete spots verzamelen en deze persoonlijke collectie delen met vrienden. De Amsterdam International Fashion Week, die deze week van start gaat, creëerde een unieke collectie met alle locaties van het evenement maar ook speciale DOWNTOWN-tours waaronder de  ‘Denim tour‘, ‘Green tour’  en ‘Design tour’.

Over Whatser
G-Star RAW is het eerste grote merk dat met Whatser in zee ging. Zo werden de locaties van de flagstores en verkooppunten aan de app toegevoegd. Andere modemerken, zoals Supertrash en FAB, volgden, net als de Amsterdamse modezaken Tenue de Nîmes, SPRMRKT en Welikefashion. Ook topstyliste Danie Bles heeft inmiddels een rijke collectie van favoriete spots. Bles: “Ik word iedere dag gebeld door mensen die willen weten waar ze precies moeten shoppen, eten of overnachten, in welke stad dan ook. Tegenwoordig kan ik iedereen doorverwijzen naar Whatser en hebben ze allemaal, altijd en overal, mijn tips in the pocket”, aldus Bles.