TOP

Alle reclamefolders in een app

Consumenten kijken steeds liever online naar reclamefolders. Via de Reclamefolder app is het mogelijk om acties in de buurt te bekijken. De app is al 600.000 gedownload.

Via de app wordt de consument op de hoogte gehouden van de aanbiedingen in de buurt. De consument kan zelf kiezen welke folder hij wil bekijken. Verder geeft de app een melding wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn en deze kunnen direct besteld worden in de webshop van de aanbieder. De folders van H&M, Hunkemoller en Shoeby Fashion zijn al via de app te bekijken.

Voor winkeliers kan de app een meerwaarde zijn door het realiseren van traffic naar winkel of webshop. Er zijn geen speciale eisen om een folder te plaatsen behalve dat er vier keer per jaar een reclamefolder moet worden aangeleverd. De Reclamefolder app werkt naast een beperkte vergoeding om te mogen publiceren met een ‘no cure no pay’. Dit betekent dat er alleen een vergoeding betaald wordt voor een daadwerkelijk bekeken folder.

Volgens het persbericht vindt meer dan de helft van de gebruikers het fijn om de folders altijd bij de hand te hebben. Een kwart geeft aan de app te gebruiken omdat hij milieuvriendelijker is dan papieren folders en 15 procent vindt dat de digitale folders prettiger lezen dan papieren folders.