TOP

Alicia Keys voorziet Reebok classics van nieuwe look

Super woman Alicia Keys heeft sportmerk Reebok geholpen om klassieke sneaker modellen opnieuw te stylen. Het resultaat is een luxe, trendy statement collectie die vanaf 30 september verkrijgbaar is in Nederland.

De veertienvoudig Grammy-winnares, zangeres, songwriter, producer, actrice, ondernemer en filantroop zegt dat de samenwerking met Reebok een heel nieuwe manier was om haar creativiteit de vrije loop te laten. Alicia Keys: “Het was superleuk om met Reebok deze collectie te ontwerpen. Ik ben al gek op Reebok sinds ik m’n eerste paar 5411’s aantrok.”

Statement collectie
Keys zou nauw betrokken zijn geweest bij het ontwerpproces: van het uitzoeken van haar favoriete Classics-modellen tot het selecteren van materialen en kleurstellingen. De ‘Alicia Keys x Reebok’ collectie is dan ook eigenlijk een weerspiegeling geworden van de super woman zelf. Luxe stoffen, trendy stijlen en designelementen die een statement neerzetten.”

Exclusief Keys
De najaars-/winterseizoen collectie ‘Alicia Keys x Reebok’ is in de ogen van Reebok perfect voor trendsetters rond de twintig en zal vanaf 30 september 2012 exclusief verkrijgbaar bij Footlocker.nl. Natuurlijk speelt Alicia Keys stralend en met gepaste trots de hoofdrol in de marketingcampagne om de verkoop van deze vernieuwde Reebok Classics-lijn te stimuleren.