TOP

Nieuwe webshop: Unlimitedsportswear.nl

Consumenten met een maatje meer kunnen vanaf deze maand online terecht voor een sportieve outfit. De Nederlandse webwinkel 'Unlimited Sportswear' verkoopt grote maten sportkleding voor diverse sporten en voor mannen en vrouwen.

De 26-jarige Joan Zaat en oprichtster van Unlimited Sportswear ontdekte na haar studie aan de Hogeschool voor Modemanagement (TMO), dat er wereldwijd veel meer grote maten sportkleding beschikbaar is dan werd aangeboden in Nederland. “Sporten is voor iedereen en moet altijd kunnen, ook als je een grotere maat hebt. De tijd van hobbezakken is nu voorbij en ik zie het als een uitdaging om voor elke maat prettig draagbare en hippe sportkleding aan te bieden”, aldus Zaat. Via de nieuwe website kan eenvoudig en snel sportkleding uitgezocht worden dat tot de deur bezorgd wordt. Het grootste voordeel voor mensen met een maatje meer is dat er thuis gepast kan worden. “De drempel om in de winkel te passen wordt weg genomen”, zegt Zaat.

Bijzonder grote collectie
De webshop is gevuld met een uitgebreide combinatie van Nederlandse en buitenlandse grote maten sportmerken (o.a. Camee Sportswear, Pure Lime, Luhta, Erima Sportswear, Studio Denmark, Make My Day, Champion, AGU, Champion, Allsize, Calvin Klein Golf en Erima Sportswear) voor dames en heren. Alle kleding is beschikbaar in de maat 42-60, XL-8XL en tot 100J. Naast de grote maten sportkleding, sportieve kleding, sportbasics en sportbeha’s voor dames is er onlangs een loungewear lijn toegevoegd en er is een ruime keuze in fijne basics en casualwear. Als extra service biedt de webshop ook maatwerk in alle maten en lengtes.