TOP

AGU dealers steunen Right to Play met Centoanni Rabo shirt

Sportkledingleverancier Agu heeft de opbrengst van een speciale actie volledig aan Right to Play geschonken. De stichting mocht €1000 in ontvangst nemen.

De Giro d’Italia bestaat 100 jaar en speciaal ter ere van dit bijzondere jubileum reed de Rabo-ploeg op 17 mei eenmalig in een speciaal ‘Giro Centoanni shirt’. AGU verkocht – als officiële kledingleverancier van de Rabo Wielerploegen – tien exemplaren van dit unieke Rabo shirt om de opbrengst te schenken aan stichting Right to Play. Deze stichting gebruikt de ontelbare mogelijkheden van sport bij de ontwikkeling van kinderen en om zo gemeenschappen te versterken. Na de officiële trekking reikte AGU de collector’s items uit aan de volgende tien gelukkige dealers: De Haan Wielersport in Oudekerk a/d Amstel, Bike Totaal Van Rijn in Vrouwenakker, Banierhuis Houten in Houten, Bike Totaal Huizen in Huizen
Profile Cornelis in Oostburg, Ton van Bemmelen Sports in Hazerswoude, Meindert Fietsspecialist in Leeuwarden, Egberts in Borger, Featherbikes in Hoogerheide en Hopmans in Bergen op Zoom.

De actie was onderdeel van een grotere consumentenactie van de Rabobank waarbij de fiets van Denis Menchov €27000 opleverde. Ook dit bedrag is overgemaakt aan Right to Play.