TOP

Reusch keepers vieren kampioenschappen

Reusch keepers en keepster doen goede zaken in binnen- en buitenland. In de Eredivisie werd AZ met Reusch keeper Joey Didulica kampioen van Nederland.

VVV uit Venlo pakte met Reusch keepers Kevin Begois en Danny Wintjens het kampioenschap in de Jupiler League. En na een galavoorstelling tegen enige concurrent Willem II (0-6) zijn ook de vrouwen van AZ met Reusch keepster Loes Geurts landskampioen geworden.

Ook internationaal waren er genoeg reden voor feest bij de specialists from the penalty zone. Braziliaans international Julio César werd voor de vierde opeenvolgende maal kampioen van Italië met Inter Milaan, Pinto pakte als tweede keeper van FC Barcelona eigenhandig de Copa del Rey voor de Spaanse landskampioen en Champions League winnaar en Fernando Muslera won met SS Lazio Roma de Coppa Italia.

Met de sponsoring van 24 profkeepers in het Nederlands betaalde voetbal zijn de handschoenen van Reusch sterk vertegenwoordigd. Consumenten worden via www.reusch.nl op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van de Reusch keepers.