TOP

Webshop Jeansandfashion.com en winkel Paganini failliet

De webshop Jeansandfashion.com is failliet verklaard door de rechter. Ook aan de stenen winkel Paganini in Valkenswaard is een faillissement verleend.

De rechtbank in Oost-Brabant heeft op dinsdag 26 augustus het faillissement uitgesproken over de webshop Jeansandfashion.com B.V. De webwinkel, ontstaan als spin-off van de fysieke winkel Paganini in Valkenswaard, verkocht jeansmerken als G-Star, Replay, Diesel, Bjorn Borg en Hilfiger Denim. Op de website staat inmiddels dat de website ‘under construction’ is. Er kunnen ook geen producten meer besteld worden.

Ook de winkel Paganini, geregistreerd als Berger Damesconfectie BV, is dinsdag failliet verklaard. Op 22 augustus 2014 meldt Paganini op de website: “Na 25 jaar is Paganini helaas genoodzaakt haar deuren te sluiten. Via deze weg willen we graag alle leveranciers, klanten, personeel & andere relaties bedanken voor jullie vertrouwen, klandizie & inzet. Wij kijken terug op fantastische jaren & ervaringen. Een fashionable groet! Bjorn Thomasse & Paganini team.”

Volgens de website van Thuiswinkel.org heeft Jeansandfashion zelf faillissement aangevraagd. Afgelopen zomer maakte de webshop nog reclame op de radio.