TOP

Binnenkijken: de nieuwe Denham flagshipstore in Amsterdam

En weer is Denham een stuk zichtbaarder in het winkellandschap. Het denim-merk opende afgelopen week een nieuw vlaggenschip in Amsterdam. Met een bredere eigen collectie en meer aandacht voor details dan ooit.

Een beleving moest de nieuwe Denham flagshipstore aan de Amsterdamse Hobbemastraat, om de hoek van de P.C. Hooftstraat, worden. Want: ‘online shopping is tegenwoordig zo gemakkelijk, dat een winkelbezoek een experience moet zijn’, vindt eigenaar en oprichter Jason Denham.

Kinderlijn

En dat is gelukt: naast de mannen-, en vrouwencollectie heeft Denham de kinderlijn uitgebreid met signature Denham miniatuurstijlen als de ‘Razor’ en ‘Spray’ voor kinderen van 1 tot en met 8 jaar. Nieuw is daarnaast de indigo geverfde leren Mammoth stoel – in dezelfde tint als een leren jack uit de collectie – een samenwerking met NORR 11. Actueel en praktisch is daarnaast The Denham Service Co. waar klanten hun jeans kunnen laten wassen, repareren of personaliseren, net als de 300 graden spiegel op de vrouwenafdeling, waarmee de kledingstukken vanuit elke hoek bekeken kunnen worden.

Baristatraining

Denham is een man van details. Zijn slogan luidt niet voor niets ‘the truth is in the details’. Daarom liet de ondernemer zijn verkoopmedewerkers een barista-training volgen om de perfecte flat whites, espresso’s en latte macchiato’s te maken. In de weekends serveert Denham in de Japans geïnspireerde tuin zijn eigen sake. 

2

3

1

5

4

6

7

8

9