TOP

9Straatjesonline lanceert app met QR-route

De gezamenlijke website van winkeliers in de Amsterdamse Negen Straatjes lanceert in samenwerking met PayPal een app met QR-route. De app leidt de klant langs de winkels aangesloten bij 9straatjesonline.com.

De Amsterdamse Negen Straatjes wordt daarmee een winkelgebied waar 24 uur per dag geshopt en betaald kan worden via de mobiele telefoon.  

De aangesloten winkels hebben een QR-code op hun etalageruit die met de speciale mobile app van 9straatjesonline.com gescand kan worden. De klant wordt daarna automatisch doorgeschakeld naar het gewenste product op de nieuwe mobiele website van 9straatjesonline.com

Na het kiezen van de juiste maat kan er met een druk op de knop betaald worden via PayPal. Daarna wordt het artikel binnen twee werkdagen thuisbezorgd. Klanten maken tot en met december 2012 kans op een van de shopvouchers die 9straatjesonline.com en Paypal weggeven. In totaal wordt hiervoor ruim 5000 euro shoptegoed verloot.

Over 9straatjesonline.com
9straatjesonline.com brengt een combinatie van onafhankelijke winkels met bijzondere collecties, upcoming merken, vintage en handgemaakte items. Deelnemende winkels zijn o.a. LockStock & Barrel, Pina, Amsterdam Watch Company, Hester van Eeghen, Tony Cohen, MK Jewelry, Anouk Beerents, FAB., Saporo, Laundry Industry, Stout, Lomography, Smaak en Joot.