TOP

New York uitgeroepen tot beste winkelstad

De Britse reiswebsite Expediablog heeft New York verkozen tot de beste winkelstad. Amsterdam komt ook in de top 25 voor.
New York is als winnaar uit de bus gekomen voor de beste winkelstad. De Britse reiswebsite Expediablog.co.uk maakte een lijst met 25 steden waar het best gewinkeld kan worden. De steden werden door gebruikers beoordeeld op vriendelijkheid in winkels, hoeveel bezoekers de stad trekt en voldoende waar voor je geld.
New York
New York scoorde het beste op vriendelijkheid; een 9 uit de 10 punten. Waar voor je geld krijgt een 8 en het aantal bezoekers krijgt een 7. De website noemt het de beste winkelstad door de voldoende afwisseling in winkels.
Amsterdam
Amsterdam staat ook in het lijstje, op nummer 24. De Nederlandse hoofdstad scoort 7 uit de 10 punten voor vriendelijkheid van winkelpersoneel. Qua bezoekers krijgt Amsterdam een 4. Het slechtst wordt de stad beoordeeld op waar voor je geld; slechts 1 van de 10 punten.  De stad staat in de lijst vanwege de verschillende winkels voor ieders budget en smaak.
Berlijn
De hoogst genoteerde Europese stad is Berlijn. De Duitse stad scoort een 10 voor de vriendelijkheid, maar moet inleveren op waar voor je geld; een 4. De hoeveelheid bezoekers is gelijk aan New York; een 7.