TOP

3x onderscheidende boxershorts voor bijverkoop

Boxershorts en andere ondergoed-items zijn uitermate geschikt als bijverkoopartikel in een mannenmodewinkel. Omdat je je aanbod verrassend en gevarieerd wil houden, zetten we in dit artikel bijzondere ondergoedmerken voor mannen onder elkaar.

1. Hamilton & Hare

Een van de ondergoedmerken die al een aantal seizoenen opvalt tijdens de Pitti Uomo in Florence is Hamilton & Hare. De boxershorts en T-shirts van dit Britse merk zijn vrij van poespas en uitgevoerd in tijdloze kleuren als wit en donkerblauw. Behalve ondergoed maakt Hamilton & Hare ook lounge- en nachtmode van de mooiste stoffen. 

Info: www.hamiltonandhare.com tim@hamiltonandhare.com

2. Zimmerli 

Als het gaat om kwaliteit neemt het Zwitsere merk Zimmerli een vooraanstaande positie in. Verwacht geen gekke prints, maar basic, klassieke boxershirts in verschillende modellen. Daarnaast bevat de collectie allerlei soorten T-shirts en pyjama’s. Zwitserse degelijkheid ten top. Ook Zimmerli is te vinden tijdens de Pitti Uomo in Florence van 9-12 januari 2018. 

Info: www.zimmerli.com

3. Bolas

Bolas is een relatief nieuw Nederlands ondergoedmerk, dat is opgericht door acteur Everon Jackson Hooij. Dit merk is vooral geschikt als je op zoek bent naar kleurrijke boxershorts met speelse details en prints. In diezelfde stijl brengt het merk ook zwemshorts op de markt. 

Info: www.bolasunderwear.com / office@bolasunderwear.com