TOP

Woningen voor modeliefhebbers

Volg jij de laatste modetrends en besteed je veel aandacht aan je uiterlijk? Dan is het belangrijk hier bij de zoektocht naar een woning rekening mee te houden. Je zult waarschijnlijk veel mooie kledingstukken, leuke modeaccessoires en een uitgebreide collectie schoenen hebben. Die moet je natuurlijk wel goed kunnen opbergen in je nieuwe huis. Verder heb je voldoende ruimte nodig om jezelf aan te kleden en je make-up te doen. We geven je daarom een overzicht van punten waar je op kunt letten bij het uitkiezen van een geschikte woning.

Ruime slaapkamer met kledingkasten

Een koophuis of huurwoning met een ruime slaapkamer is een absolute must. Naast je bed heb jij immers ruimte nodig voor een grote kledingkast met een spiegel. Het mooiste is een complete kastenwand met verlichting. Dankzij lichtspotjes aan de bovenkant van de kast kun je jezelf goed in de spiegel bekijken als je verschillende outfits uitprobeert. Let er bij de inrichting van de slaapkamer goed op dat je op ruime afstand van de spiegel kunt staan. In een spiegel die te dicht bij het bed staat kun je jezelf namelijk niet van top tot teen zien. Voor de indeling van de kast is het fijn als je diverse mogelijkheden hebt om je kleding op te bergen. Kies een combinatie van legplanken, lades en hangrekken met kledinghangers. Calculeer ook een aparte opbergplek voor je schoenen in. Voor het aanbod van leuke huurwoningen met een grote slaapkamer kun je kijken op de website van Huurportaal.

De inloopkast

Een inloopkast is een goed alternatief als de slaapkamer te klein is voor een grote kledingkast. Kijk welke kamer je hier in je nieuwe huis of appartement voor kunt gebruiken. Vul de kamer met de kastmodules die je wenst. Denk ook hier weer aan kledingrekken, legplanken, lades en wellicht ook aan opbergdozen, ophanghaakjes en een schoenenrek. Hang een mooie passpiegel en spotjes op om jezelf van alle kanten te kunnen bekijken. Als je ruimte over hebt kun je ook nog een stoel of een krukje in de kast zetten. Daar kun je even op gaan zitten of wat kledingstukken neerleggen die je overweegt om aan te trekken. Zo maak je het jezelf gemakkelijk om de perfecte combinatie van kledingstukken te selecteren en nieuwe looks te creƫren.

Een luxe badkamer

Naast opbergruimte voor je nieuwste mode-items en voldoende pasgelegenheid heb je ook een fijne plek nodig om je haar te stylen en je op te maken. Een luxe badkamer is dan absoluut geen overbodige luxe. Je moet gewoon lekker de ruimte en de voorzieningen hebben om te kunnen tutten toch? Zorg dat jouw nieuwe badkamer zo compleet mogelijk is en aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Denk dus aan ruim badkamermeubel met een mooie spiegel en verlichting. Zo heb je al je favoriete toiletartikelen bij de hand. Besteed ook aandacht aan praktische badkameraccessoires, zoals een zeepdispenser en een tandenborstelhouder. Tot slot geef je met planten, wanddecoratie en kaarsen meer sfeer aan je badkamer. Dit maakt het nog leuker om bezig te zijn met je persoonlijke verzorging en je uiterlijk.