TOP

Winnende orders Mark Bakker Agenturen bekend

Mark Bakker Agenturen kijkt terug op een geslaagd open huis in zijn showroom dit afgelopen weekend. er werden twee orders verloot en Mark Bakker blijkt niet alleen een succesvol kindermodeagent....

Het open huis was een groot succes, vertelt Mark Bakker, agent van CKS en Sevenoneseven, die ditmaal niet op Kleine Fabriek aanwezig was, maar een feestje gaf in eigen showroom.

“Zoals bekend zouden we twee orders verloten”, vertelt Mark Bakker. “De winnaar van de order van Sevenoneseven is Bouwman New Classic uit Domburg. We hebben Ron Bouwman persoonlijk de cheque overhandigd.” De winnaar van de order van CKS was Lia van Beuningen uit Beneden Leeuwen. “Zij is al meer dan 10 jaar een zeer gewaardeerde klant van ons. Op de foto staan Mark en Sandra, vertegenwoordigster van CKS, omdat Lia er niet was”, vertelt Mark.

“De collectie van CKS is zeer goed ontvangen”, vertelt Mark Bakker. “Er was veel lof over de mooie kleurencombinaties en de vernieuwing bij de meisjes. Het leveren in blokken is duidelijker en blijkt goed aan te slaan. Het beeld is volwassener met een hoog gehalte aan mode, zoals de gilets van bont. Ook aan de jeans is hard gewerkt met nieuwe labels en zelfs fitlabels aan de broeken. Zo ziet je in één oogopslag welke pasvorm de broek heeft. Voor jongens zijn er weer veel uitgewerkte items. De gestreepte trui uit de advertenties lijkt een topper te worden.”

Sevenoneseven Girls presenteerde voor het eerst een wintercollectie: klassiek, maar modieus en kleurrijk tegelijk. Terwijl we de wintercollectie presenteren blijkt de zomer 2010 een groot succes in de winkels”, vertelt Mark Bakker. “Met een buitentemperatuur van tien graden onder nul, worden er nu al korte broeken nabesteld. Ook de meisjes blijkt voor de consument een echte toevoeging. De eerste collectie is nog maar net in de winkels en nabestellingen komen binnen. Bij de jongenscollectie van Sevenoneseven bleef iedereen bij de jassen staan. Men was superenthousiast.”

Mark Bakker zingt
Voor de klanten was aan alles gedacht. Om ontspannen aan het nieuwe inkoopseizoen te beginnen waren er twee masseurs aanwezig. De ontvangstruimte was omgetoverd in een sushibar met draaiende bar en toen de stemming er helemaal inzat greep Mark Bakker de microfoon om zelf een paar nummertjes weg te zingen – en dit beslist niet onverdienstelijk – Hij werd begeleid door een saxofonist.

Ondanks de sneeuw was er een hoge opkomst van ondernemers. Mark: “We telden ruim 125 man.”