TOP

Win kaarten voor ‘The September Issue’

Op 17 september verscheen de documentaire 'The September Issue', met in de hoofdrol de machtigste vrouw uit de mode-industrie: Anna Wintour.

De documentaire voert je mee naar het hoofdkantoor van Vogue in Manhattan. Alles draait om de voorbereidingen van de ‘modebijbel’, de septemberuitgave van Vogue in 2007. Tijdens de ruim vijf maanden voorbereiding wordt het team, onder leiding van hoofdredactrice Anna Wintour, op de voet gevolgd. Het resultaat: een indrukwekkende documentaire en een 644 pagina’s tellende uitgave van ruim 2 kilo, de dikste uitgave ooit, waar maarliefst 13 miljoen exemplaren van zijn verkocht.

De kijker ziet dat de invloed van Anna Wintour niet alleen merkbaar is bij Vogue, waar niets wordt geplaatst zonder haar toestemming, ook de collecties van diverse mode-ontwerpers worden, nog voor de shows, onderworpen aan haar kritische blik.

‘The September Issue’ biedt niet alleen inzicht in de modewereld, maar ook een persoonlijk portret van Anna Wintour en de mensen uit haar naaste omgeving. Niet te missen dus voor iedereen met een hart voor mode en andere geïnteresseerden.

Mail & Win
Textilia geeft 3 pakketten met 2 bioscoopkaarten en een poster van de film weg. Wil jij kans maken, ga dan snel naar Mail & Win en meld je aan.

De documentaire is te zien in Het Ketelhuis in Amsterdam, de Lantaarn/Venster Rotterdam en in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht.