TOP

Win een maand lang rijden in een Fiat 500 Brunotti Edizione

Deze winter introduceert het merk Brunotti een ludieke multimediale marketing campagne om de nieuwe winter collectie van 2009 en 2010 te promoten. Consumenten kunnen namelijk, na aankoop van een Brunotti item uit de nieuwe collectie, een maand lang rijden in een Fiat 500 Brunotti winnen.

De Brunotti actie zal twee weken lang gepromoot worden op radio zender Q-music met de medewerking van Ruud de Wild. Vanaf half september tot en met eind oktober worden ook drie Fiat 500 Brunotti Edizione’s ingezet voor deze actie. De Fiat’s zullen voor enkele winkels in het land komen te staan zoals bij Telstar in Zwolle, Wim Jacquet in Amersfoort, Intersport Megastore in Hengelo en De Skihut in Scheveningen. De campagne zal in de winkels ondersteunt worden door actiedisplays en online via Social Network Sites zoals Hyves en MySpace.

Consumenten kunnen na aankoop van een Brunotti kleding item hun gegevens op de site van Brunotti achterlaten. Ieder maand zal dan een winnaar worden getrokken die dan een maand lang in de Fiat 500 Brunotti mag rijden. De Fiat 500 Brunotti Edizione is al sinds begin dit jaar op de markt. De hippe, compacte auto komt in de kleuren Bossa Nova White en Crossover Black en is te koop bij de filialen van Fivan Auto.