TOP

Welke nieuwe modewinkels openen in Nederland? [september]

Nieuwe modewinkels in Nederland van onder andere Victoria's Secret Expresso, Boggi Milano en Bijou Brigitte. Lees hier de laatste oogst van openingen en aankondigingen in september.

Binnenkort zal modeketen Expresso haar deuren openen op de Kalverstraat 115 in Amsterdam. De oppervlakte bedraagt circa 150 m² op de begane grond, exclusief bovengelegen verdiepingen.

Charles Vögele huurt een winkelruimte van circa 1.150 m2 in winkelcentrum De Hoven in Delft-Zuid. De retailer heeft daarover overeenstemming bereikt met Van der Vorm Vastgoed BV.

HoutBrox is het nieuwe seizoen gestart met een nieuwe winkel in Almelo. Het moederbedrijf besloot het Duthler-filiaal in Almelo om te bouwen tot een filiaal van HoutBrox. De winkel werd geopend op 27 augustus. Het is de 23e winkel van HoutBrox.

Boggi Milano, een Italiaans mannenmodemerk, heeft aan de P.C. Hooftstraat 38 in Amsterdam290 m² winkelruimte gehuurd. Boggi Milano zal naar verwachting in december 2015 haar deuren openen. Het merk is opgericht is 1939 en opende haar eerste winkel in Milaan in 1964. Het heeft 135 winkels in 26 landen.

Het Deense vrouwenmodelabel Zizzi, dat zich richt op collecties vanaf maat 42, heeft een huurovereenkomst afgesloten van 5 jaar voor een winkelruimte van 250 m² in winkelcentrum Arena in Den Bosch. Half oktober 2015 zal Zizzi haar deuren openen. Het wordt de vierde vestiging in Nederland.

Het internationale modemerk Bonita heeft een huurovereenkomst gesloten met a.s.r. vastgoed ontwikkeling voor de huur van ongeveer 90 m² in het Winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen. De vrouwenmodezaak opent naar verwachting medio oktober van dit jaar haar deuren.

Bijou Brigitte, de internationale formule in modeaccessoires, opent binnenkort een winkelruimte aan de Muntstraat 11 in Maastricht. Opvallend, want de Duitse accessoireketen Bijou Brigitte heeft het aantal winkels in Nederland in een jaar tijd bijna gehalveerd.

Op donderdag 17 september opende Victoria’s Secret een filiaal op het Centraal Station van Amsterdam. De nieuwe winkel gaat net als de winkel op Schiphol beautyproducten , accessoires en parfums verkopen.

Just Brands heeft de voormalige winkel van Miss Etam in het centrum van Eindhoven gehuurd. Het winkelpand op en A-locatie beschikt over circa 245 m² winkelruimte op de begane grond.

Kledingzaak Switch heeft op 18 september haar deuren geopend in Alphen aan den Rijn aan de Sint Jorisstraat. Voorheen was hier een winkel van Esprit gevestigd. Ondernemer Paul Bakker heeft onlangs de huurovereenkomst ondertekend met eigenaar Green. De Switch-winkel bestaat voor 50% uit het vertrouwde Esprit-assortiment en wordt aangevuld met leuke betaalbare merken als Street One, Esqualo en MET. De winkel is ongeveer 270 m2 groot.

Op donderdag 4 september opende Got The Look haar deuren in de Raadhuisstraat in Alphen aan de Rijn. Got The Look  is een fashion & lifestyle boetiek voor jonge vrouwen.