TOP

Welikefashion.com gastspreker tweede workshop Textilia Institute

Heleen Schouwenaar, directeur van de populaire webshop We Like Fashion, gaat spreken op Textilia Institute. In een workshop deelt ze haar geheimen over het opzetten van het succesverhaal Welikefashion.com.

Textilia Institute is een programma waarin ondernemers nieuwe inspiratie op kunnen doen. Bengels biedt dit, samen met Textilia, Sportcult en Schoenvisie branchebreed aan. De ondernemersvraagstukken die we behandelen komen in al deze branches voor, deze krachtenbundeling kan voor een verrassende blik op de situatie zorgen!

Heleen Schouwenaar

In haar workshop zal Heleen Schouwenaar vanuit praktijkervaring vertellen over zowel de mogelijkheden, als de onmogelijkheden van het starten van een webshop. “De focus ligt vooral op de vraag: waarom zou je een webshop beginnen,” vertelt Schouwenaar. “Het voordeel van een webshop is dat je heel Nederland kunt voorzien van jouw kleding. Met een gewone winkel is dat slechts een bepaalde regio. Bovendien is het handig om online te kopen, de klant bespaart tijd, de kleding wordt thuis bezorgd en je kunt lekker thuis voor je eigen spiegel passen.”

Textilia Institute
Textilia Institute bestaat uit een serie workshops en trainingen opgezet door Textilia in samenwerking met het GfK waarbij je als ondernemer nieuwe inspiratie op kan doen en je kennis bij kan spijkeren over relevante onderwerpen.

Workshops bijwonen
Deze tweede workshop is op maandag 14 september. Alle workshops worden gegeven in het WFC. Abonnees van Textilia betalen €49,- per workshop, niet abonnees €79,-. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je kijken op www.textilia.nl/institute.