TOP

Wehkamp.nl lanceert eerste mobiele warenhuis van Nederland

Wehkamp.nl heeft het eerste mobiele warenhuis van Nederland gelanceerd. In plaats van achter je computer kan je nu meer dan honderdduizend artikelen uit het assortiment van wehkamp.nl via je mobiel bekijken en bestellen.

Klanten kunnen nu met een iPhone of andere mobiele telefoon met internetverbinding producten zoeken, bestellen, reviews lezen en de dagelijkse aanbiedingen bekijken.

Een logische stap op e-commerce gebied” volgens Alexander van Slooten, manager internet. “Onze klanten bekijken wehkamp.nl niet alleen thuis via de PC, maar ook onderweg met de mobiele telefoon. Met m.wehkamp.nl hebben we nu een site die gebruik maakt van alle mogelijkheden die mobiel internet biedt: snel zoeken en navigeren, een duidelijke structuur en een voor mobiel internet geoptimaliseerde opmaak

Forse stijging
Het aantal bezoekers dat via een mobiele telefoon de site heeft bezocht is de afgelopen maanden gestegen met maar liefst 2000 procent. Uit onderzoek van wehkamp.nl blijkt dat vooral mannen via hun mobiele telefoon internetten.