TOP

Volleyballen met de modebranche

Strijden met én tegen de mooiste modebrands en -retailers uit Nederland... Dit gebeurt tijdens het sportiefste fashion & sports event van het jaar: Textilia Beach Volleyball 2009. De inschrijving is geopend, dus meld je snel aan met je collega's!

Textilia Beach Volleyball kent zoals altijd twee edities. De Brand edition (voor merken) is op zaterdag 15 augustus 2009 en de Retail edition (voor winkels) op zondag 16 augustus 2009. Locatie dit jaar is de Sun Sea Bar in Wijk aan Zee.

Het is de negende editie van het Beach Volleyball toernooi voor de modebranche, voorheen bekend als Fashion Beach Volleyball. Dit jaar heeft ook vakblad Sportcult zich verbonden aan dit event voor de mode- & sportbranche. Deze editie is er dan ook een heuse Sportcult League. Deelnemers maken kans op de unieke Sportcult Trophee.

Behalve volleyballen is er volop de mogelijkheid om je met lifestyle, beauty en fashion bezig te houden. Denk aan een massage, een persoonlijk kleur en stijladvies of een nieuwe look bij de kapper of visagist. Daarnaast is er de Sixpack Award. Na de finale en de officiële prijsuitreiking zijn de foodbars geopend voor een heerlijk diner en draait er een dj. Tenslotte ontvangt iedereen bij het afscheid een goodiebag met trendy items.

 

Schrijf je snel in om zeker te zijn van een plekje in deze spannende competitie!

 

Textilia Beach Volleyball is een evenement van Free Style events & promotions.

 

Meer info:

W.      http://www.textiliabeachvolleyball.nl/      

E.       info@textiliabeachvolleyball.nl

T.       020-6695925