TOP

Vingino presenteert vernieuwde ondergoedcollectie augustus 2011

Vingino heeft de ondergoedcollectie voor aankomend seizoen compleet vernieuwd. Er zijn frisse kleuren en meer opvallende details toegevoegd.

Een aantal jongensshorts is voor een extra stoere look voorzien van een bredere band. Kleuren zijn navy, felgroen en brick. De multi color waistbands en het Italiaanse thema geven de collectie een opvallend uiterlijk.

Ook de meisjescollectie is vernieuwd en uitgebreid. Deze bevat naast shorts, nu ook hipsters en briefs. De hipster is een extra laag broekje, speciaal bedoeld voor de echte fashionista’s! De hipster wordt voor deze collectie uitgebracht in drie verschillende dessins. De brief is meer een klassiek model en wordt uitgebracht in één kleurthema. Maar dat is niet alles! Want de collectie bevat nog een nieuw item: de bra top voor echte girly girls! Samen met de singlets en shorts maakt de bra top de collectie completer dan ooit. De shorts worden uitgebracht in acht verschillende dessins, waarvan er zes een bijpassend singlet hebben.

Limited Edition’ Naast al deze vernieuwingen heeft Vingino nog iets toegevoegd aan haar underwearcollectie: een Limited Edition’ set voor de meiden. Dit setje bestaat uit een singlet en een minishort met kant en wordt gebracht in een speciaal ontworpen verpakking.

Last but not least kregen de basis T-shirts een nieuwe inside neckprint.

De vernieuwde ondergoedcollectie van Vingino wordt vanaf augustus aan de winkels  uitgeleverd.