TOP

Meltin’Pot opent pop-up store in Berlijn

Jeansmerk Meltin'Pot opende in de week van Bread & Butter een pop-up store in Berlijn. De tijdelijke winkel is slechts een voorproefje, want het merk heeft plannen voor meer winkels.

De pop-upstore van Meltin’Pot in Berlijn-Mitte is precies 2 maanden open, van 6 juli tot en met 6 september. Het is de eerste pop-up winkel van Meltin’Pot, maar er moeten er in de nabije toekomst meer volgen. En het blijft niet alleen bij tijdelijke winkels, het jeansmerk is ook op zoek naar geschikte locaties voor monobrandstores. Onlangs opende de eerste flagshipstore in Riccione in Italië. ‘Head of Press’ Beverley Luckings verklapte in Berlijn dat er in de toekomst ook een Meltin’Pot store in Nederland moet komen.

Roadtrip

De inrichting van de pop-up store in Berlijn sluit aan op de nieuwe najaarscampagne van Meltin’Pot: An amazing Journey to Nowhere. Deze campagne draait om 5 mensen die een trip maakten naar Nowhere in Oklahoma. Het bekende Nederlandse fotografenduo Petrovksy en Ramone schoten de campagne. Erg leuk zijn de blogs die twee van de vijf deelnemers over de reis bijhielden. Ook is er een kort filmpje van gemaakt.