TOP

Verso lanceert vernieuwde website

De exclusieve winkel Verso in het Belgische Antwerpen heeft de webshop Verso.com flink onder handen genomen. Bezoekers van de site worden nu ondergedompeld in een luxe shoppingomgeving.

Pr-medewerker bij agentschap en eigenaar van de winkel Fashionclub 70, Stephanie Rosseel, vertelt: “Drie jaar geleden zetten we als pionier in high-end fashion al de eerste stap naar een e-shop, maar met deze nieuwe e-shop gaan we verder. De e-shop moet het gevoel van de winkel in Antwerpen weerspiegelen en de surfer op een gebruiksvriendelijke manier onderdompelen in een luxueuze shopping wereld.”

Aanbod
De webshop brengt een ruim aanbod designermerken voor mannen en vrouwen met een aanvulling van meer toegankelijke middensegmentmerken. Rosseel: “Je vindt op Verso.com zowel de outfit voor overdag voor het werk, een dagje shoppen, relaxen, casual at home of uit met vrienden, maar ook dé smashing outfit waar je altijd van droomde, van super chic en vrouwelijk tot classy, stylish en tomboy.”

Eind september lanceert Verso.com ook een magazine waar surfers tips en tricks krijgen op het gebied van fashion, eten en reizen.