TOP

vacature: van Tilburg is op zoek naar een Social Media Marketeer

  • VOLTOOID *

Ben jij altijd bezig met mode, styling en social media, zit jij vol creatieve content ideeën, bedenk jij in een handomdraai social media campagnes en vind je het leuk deze te analyseren én optimaliseren? Lees dan snel verder!

Wat verwachten wij van je?
Als social media marketeer binnen het gezellige marketing team van Van Tilburg Mode en Sport ben jij verantwoordelijk voor al onze social mediakanalen zoals Facebook, Instagram en YouTube. Met jouw content bereiken we dagelijks duizenden fans en blijven we groeien.

Zo maak je video’s en foto’s tijdens events, filmpjes van onze nieuwe collecties, inspirerende stories met (zelf samengestelde) nieuwe looks, igtv’s van personal shoppers en inkopers, inspirerende reels en mooie posts met merkbeelden. Uiteraard pas je de content altijd aan op onze doelgroepen. Tevens initieer je samenwerkingen met influencers en ontwikkel je een groeistrategie voor onze social kanalen in samenwerking met onze marketing coördinator. Deze vertaal je naar een social mediakalender, die je uitvoert en vervolgens monitort en analyseert.

Je werkt samen in een creatief team met grafisch vormgevers, content marketeer en marketing coördinator en zoekt, om tot het beste resultaat te komen, vaak de samenwerking op met onze modeadviseurs en inkopers. Doordat je goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen op social media gebied, weet je precies hoe je in moet spelen op de nieuwste trends.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die:

  • passie heeft voor mode, styling en social media en daar aantoonbare ervaring in heeft van minimaal 3 jaar;
  • social media campagnes bedenkt, analyseert én optimaliseert;
  • contentstrategie ontwikkelt en uitvoert;
  • creatief is en gevoel voor tekst en beeld heeft;
  • een schrijftalent heeft en uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
  • zich kan inleven in de doelgroep en ervan houdt om initiatief te nemen;
  • communicatief sterk is in woord en geschrift en oog voor detail heeft;
  • MBO4/HBO heeft afgerond, bij voorkeur op het gebied van Marketing/Communicatie/multimedia;
  • 32 tot 38 uur in de week beschikbaar is.

Wat bieden wij je?
Van Tilburg Mode en Sport biedt goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige, collegiale werksfeer in een gezellige Brabantse omgeving. Je wensen en ambities worden serieus genomen en er wordt geïnvesteerd in jouw ontwikkeling. Je ontvangt o.a. een mooie korting op jouw kledingaankopen, een gunstige pensioenregeling, reiskostenvergoeding, gratis lunch, collectieve zorgverzekering en ook betalen wij je fitness abonnement!