TOP

Tropicare wordt verrast op Outdoor

Op de outdoor beurs in Friedrichshafen werd Arnoud Aalbersberg, directeur van Tropicare, en zijn team letterlijk verrast door bezoek uit Indonesië. Afgevaardigden van het export service center, The Kearny Alliance, kwamen langs om een Award uit te reiken.

Tropicare, een bedrijf dat informatie en materiaal levert aan (avontuurlijke) reizigers, werkt samen met Kearny Alliance aan de ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole van met name het muskietennet en kleding. Door deze samenwerking is er werkgelegenheid gecreëerd in Indonesië. Een win-winsituatie: 2000 banen in Indonesië en producten voor Tropicare. Vanuit Indonesië kwam dankbaarheid in de vorm van een mooie, grote prijs die meteen een ereplaatsje kreeg in de stand van Tropicare.

Naast dit ‘wereldnieuws’ van Tropicare konden bezoekers van de stand tijdens de beursdagen kennismaken met hun nieuwe producten. Zo is Tropicare tropenkleding uitgebreid met een lichtgewicht shirt met maximale bescherming tegen zon en ‘beestjes’. En introduceren ze de nieuwe ‘Flightsox’, een compressiesok voor in het vliegtuig die de bloedsomloop stimuleert.