TOP

Topdrukte bij opening Primark Zoetermeer

Op woensdag 22 oktober heeft Primark zijn deuren geopend in Zoetermeer met topdrukte als gevolg. Niet alleen in Zoetermeer was het druk, ook andere filialen van Primark werden extreem goed bezocht deze week.

Na winkels te hebben geopend in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam en Almere is nu Zoetermeer aan de beurt. Primark opende woensdag 22 oktober zijn deuren om 11:00 uur op de Burgemeester van Leeuwenpassage. Lange rijen en gillende meisjes waren wederom weer van de partij.

Blij met de winkel
Charlie Aptroot, burgemeester van Zoetermeer: “Zoetermeer is blij met de komst van Primark. Een winkel waar niet alleen onze bewoners maar ook velen in de regio plezier aan zullen beleven.’’ Ook Primark is blij met een nieuwe vestiging. Breege O’Donoghue van Primark: “Zoetermeer is een jonge, levendige stad met een moderne uitstraling en veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze vijfde Nederlandse vestiging en dat we de mensen veel te bieden hebben.” In totaal heeft Primark nu 260 werknemers dienst bij Primark in Zoetermeer.

Grote variëteit
De winkel heeft een oppervlakte van ruim 3500 vierkante meter. De winkel biedt een grote variëteit aan mode voor mannen, vrouwen en kinderen en verkoopt daarnaast ook accessoires. Opvallend is dat Primark bijna altijd nieuwe filialen opent in het najaar. Vorige openingen vonden ook al plaats in november en december. Dit keer zijn ze iets eerder met de opening.

Extreme drukte
Niet alleen bij de opening in Zoetermeer was het extreem druk. Ook de Primark in Almere werd afgelopen week ‘bestormd’ door tienermeisjes waarvan velen herfstvakantie hebben. Naar verluidt moesten sommigen een uur in de rij wachten om naar binnen te komen.