TOP

The Kids Fashion Agency krijgt nieuwe compagnon en nieuwe merken

Het kindermodeagentschap The Kids Fashion Agency van Esther Kuijper krijgt een nieuwe compagnon. Het is Kerstin Zaalberg.

The Kids Fashion Agency is op 1 januari 2011 opgericht door Esther Kuijper, die al meer dan vijftien jaar werkzaam is in de modebranche. Haar nieuwe compagnon Kerstin Zaalberg is ook geen onbekende in het vak. Kerstin heeft vijftien jaar ervaring in de mode en was de afgelopen zeven jaar werkzaam bij Ruben Worms Mode Agenturen in Amsterdam. “Daarmee beschikt The Kids Fashion Agency nu over een dubbele dosis passie, enthousiasme en een schat aan ervaring”, reageert Esther.

Uitbreiding merkenpakket

Het merkenpakket van The Kids Fashion Agency dat bestond uit Peaple, Dandy Star en Li-Li is aangevuld met drie nieuwe merken: O’Chill, Pogi B en Kidz-Art. O’Chill brengt ondermeer kleurige jerseyjurkjes in de maten 92 tot en met 164. Pogi B is een betaalbare babycollectie in maat 56 tot en met 86. Kidz-Art brengt een eigenzinnige collectie voor jongens en meiden van 0 tot 8 jaar. Peaple brengt een organic babycollectie voor jongens en meisjes tot en met maat 86. Li-Li staat voor een hippe schoenen collectie voor baby/kids/junior. Dandy Star is een collectie met een tikje stoutmoedige tekstsen voor kinderen tussen 0 tot 10 jaar. 

Peaple en Kidz-Art zijn dit weekend op 3 en 4 juli Kleine Fabriek te zien.

Nieuwe showroom

Per 1 juli gaat The Kids Fashion Agency verhuizen naar een nieuwe showroom. Het adres is: Bloemendalerweg 19, 1382 KB Weesp.

Info: 06 – 4280 1087/ 06 – 3074 0989, info@thekidsfashionagency.com,