TOP

The Art of Camouflage en Telstar Sport & Fashion overgebleven voor Retail Jaarprijs

De vakjury van de Retail Jaarprijs heeft drie ketens en drie zelfstandige winkels genomineerd voor de Retail Jaarprijs 2009. Uit de mode maken The Art of Camouflage en Telstar Sport & Fashion kans op de prestigieuze titel.

Intratuin Nederland, Rituals Cosmetics en The Art of Camouflage zijn nog in de race voor de titel Beste Winkelketen van 2009. Telstar Sports & Fashion in Zwolle, Blaauw Woonidee in Jubbega en Linneweever Optiek in Wateringen zijn genomineerd voor Beste Zelfstandige Winkel 2009. Komend weekend bezoekt de vakjury de genomineerde winkels, waarna de definitieve winnaars worden bepaald. Deze worden tijdens het ING Retail Jaarprijs Gala op 11 november bekend gemaakt in Studio 21 in Hilversum. Daarnaast worden er nog een aantal specifieke prijzen uitgereikt, onder andere voor de Beste Starter en De Leukste Winkel om bij te Werken..

Daarnaast zijn er de Publieksprijzen voor Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel, gebaseerd op grootschalig consumentenonderzoek van Q&A Research & Consultancy. Naast de twee overall winnaars, zijn er 26 brancheprijzen. Deze brancheprijzen hebben hun eigen event, namelijk het Retail Jaarprijs Excellence Event (de vervanger van het Beste Winkelketen Event) op 6 oktober in Studio 4 in Hilversum. De overall winnaars worden bekend gemaakt op het grote ING Retail Jaarprijs Gala.