TOP

Textilia Mode Experience 2012: “Grote hang naar vernieuwing in fashion”

Dat zegt Christine Boland, keynotespreker op TME 2012. Op maandag 5 november vindt Textilia Mode Experience 2012 plaats in het WFC in Amsterdam. Benieuwd wie de sprekers zijn? Textilia brengt ze in de aanloop naar dit lezersevent voor het voetlicht.

Wie is Christine Boland?
Textilia’s vaste trendwatcher Christine Boland is al meer dan 20 jaar specialist in trends for fashion en design en is in die categorie verkozen tot Trendwatcher of the Year, een award van het trendplatform Second Sight. Voor Textilia vertaalt zij altijd de meest relevante trends naar vrouwenmode.

Wat gaat Christine Boland vertellen?
Consumententrends én trends in fashion en design zijn volgens Christine Boland meer dan ooit een afspiegeling van macro-ontwikkelingen in de economie en de maatschappij. Het zoeken naar rust en stilte enerzijds en de grote hang naar sesationele vernieuwing die in fashion gaande is: in haar presentatie liggen alle nieuwe boeiende modetrends voor winter 2013 besloten. De grote thema’s dus, voor winter 2013? Die strekken van Pilgrimage tot Terranova, belooft Boland.

Waarom moet je Christine Boland gaan zien op TME 2012?
Laat je meevoeren op adembenemende beelden en klinkklare thema’s in de presentatie van Christine Boland, die zij, eerder dit jaar, ook aan Apple gaf! Apple kocht als vooruitstrevend elektronicaconcern niet alleen haar trendboeken voor zomer én winter 2013, maar stuurde ook een delegatie naar haar seminar in New York, om alle trendbeelden live te aanschouwen. Tijdens TME 2012 trakteert Boland jou op de prognoses voor mode en design uit diezelfde presentatie!

Ga voor het (voorlopige) programma alvast naar Textilia Mode Experience 2012.