TOP

TailorMates komt met eigen afdeling en collectie maatpakken voor vrouwen

The TailorMates, de maatpakkenspecialist met een flagshipstore gevestigd op de Zuidas in Amsterdam, lanceert een geheel nieuwe afdeling en collectie maatpakken voor vrouwen.

Op donderdag 13 september opent The TailorMates een afdeling voor vrouwen, inclusief een collectie maatpakken tijdens een feestelijk event in de winkel op de Zuidas. Vanaf 10.00 uur is de vrouwenafdeling geopend om kennis te maken met de collectie en de personal tailors. 

In een persbericht zegt The TailorMates: Een goed maatpak voor dames is behoorlijk lastig te vinden. Voor mannen zijn er voldoende aanbieders, maar voor vrouwen…. helaas nog niet. Waarom? Het is een uitdaging om een goed maatpak te creëren voor vrouwen. Vrouwen hebben van nature meer rondingen zowel onder als boven. Om de borsten en billen om te zetten van een standaard patroon naar een tailor-made patroon is een probleem voor veel aanbieders die vermaakte pakken uit het rek aanbieden.”

“Als maatpakkenspecialist gaan wij graag de uitdaging aan! Vandaar dat The TailorMates vanaf heden een nieuwe collectie maatpakken voor dames aanbiedt. Wij nemen de maten nauwkeurig op en inspireren bij het maken van de juiste keuze uit onze enorme collectie stoffen van gerenommeerde huizen als Vitale Barberis, Guabello, Reda, Cerruti, Holland & Sherry, Scabal, Zegna, Loro Piana en meer. Bij onze Personal Tailors staat de eigen wens en smaak van iedere vrouw centraal. Wordt het een prachtige blazer met stoere pantalon? Of kies je voor die modieuze rok op maat? Creëer een echt uniek en tailor-made maatpak. Je hebt al een damesmaatpak vanaf € 695,- “

De opening is een ladies only-event.

Programma 10:00 – 20.00 uur 

  • Presentatie dames maatpakkencollectie
  • Stijladvies van Jolanda Oskam (Joinspirations)
  • Masterclass Zakelijk & Stijlvol kleden van Jolanda Oskam (Joinspirations)
  • Luxe manicure door Nury van de Berg (Lady Giovin)
  • Feraggio perfect heels showcase
  • Feestelijke borrel om 18.00 uur 

TailorMates is een conceptstore die sinds 5 maart 2014 is gevestigd aan het George Gershwinplein 4 in Amsterdam-Zuid. Het bedrijf draait om het verkopen van klassieke of moderne pakken maar heeft ook extra services zoals het stomen van kleding.