TOP

Stradivarius Man lanceert eerste collectie [foto’s]

Stradivarius, een merk uit de Inditex-koker, heeft zijn eerste mannencollectie gelanceerd. De nieuwe lijn is sinds kort verkrijgbaar in de Stradivarius-flagshipstores in zeventien verschillende landen en in de online winkel.

De eerste collectie van Stradivarius Man, is gericht op ‘jonge mannen, die mode appreciëren en op zoek zijn naar manieren om hun persoonlijkheid en stijl uit te drukken, zonder comfort op te offeren’.

Stradivarius_man_tienda (2)

Dave Roelvink

De mannenlijn van dit merk bestaat uit drie delen: Smart – eenvoudige ontwerpen in sobere kleuren -, Cotton – natuurlijke materialen en neutrale kleuren – en Denim – innovatieve denim stoffen en -patronen.  

In Amsterdam wordt de Stradivarius Man lancering gevierd met een event in de flagshipstore op donderdag 2 februari (18.30-20.00), waar Dave Roelvink een dj-set zal houden. Daarnaast krijgen klanten tussen 1 en 5 februari 20% korting wanneer ze zich inschrijven voor de nieuwsbrief. 

Stradivarius is een merk van een van de grootste modebedrijven ter wereld, Inditex. Het merk is actief in 64 landen en heeft meer dan duizend winkels internationaal. 

George Alsford by Stradivarius (1)
George Alsford by Stradivarius (3)
George Alsford by Stradivarius (2)
Foto’s: George Alsford