TOP

Steven van Vliet op Arnhem Mode Biënnale

Steven van Vliet is ook van de partij op de Arnhem Mode Biënnale. De Rotterdamse ontwerper zal in de modezaak Identita uitleg geven over zijn nieuwe wintercollectie.

Het gebeurt niet vaak dat een ontwerper zelf in de winkel staat. Maar Steven van Vliet zag de Mode Biënnale als een goed kans om persoonlijk in contact met zijn klanten te komen. Hij zal volgende week zaterdag 13 juni van 12.00 tot 18.00 uur bij de winkel aan de Beekstraat paraat staan om vragen te beantwoorden. De ontwerper lanceerde in het voorjaar van 2008 zijn label Steven van Vliet. Hij omschrijft zijn collectie als tegendraads en uitdagend. “Het is voor de cosmopolitische man die kiest voor kleding met details, luxe stoffen en garens. Er is een nieuwe generatie modebewuste mannen die zich durven uit te drukken.”

De wintercollectie kenmerkt zich door een slanke belijning voor de colberts en hemden. Met stoffen als jacquards en fluweel en voor buitenkleding zelfs katoen met staal. De accentkleuren zijn blauw, grijs en rood.