TOP

Sportmerk Pixie laat consument zelf ontwerpen

Op de websites van grote sportmerken als Nike en New Balance kunnen consumenten zelf hun sportschoenen stylen. Het Nederlandse merk Pixie gaat nog een stap verder. Op de site van het sportkledingmerk kun je sinds kort zelf je sportkleding ontwerpen.

Sportievelingen kunnen sinds 1994 terecht bij het Nederlandse merk Pixie voor dans- en sportkleding. Sinds de lancering van de website begin 2012 is de bestaande collectie voor iedereen in Nederland te zien en te koop. Het bedrijf onderscheidt zich daarbij door sportkleding op maat te maken. Consumenten die hun persoonlijke stijl willen onderstrepen kunnen nu zelf op de website van het bedrijf aan de slag.

Aan de slag
Mannen en vrouwen kiezen op de site een model top of broek uit en gaan vervolgens aan de slag met kleuren en kleurcombinaties. Voor een persoonlijke ‘touch’ kan de sportkleding worden bedrukt met een (bedrijfs)naam of een tekst. Tenslotte vult de klant nog even de juiste maat en lengte in en de persoonlijke sportkleding wordt dan in het eigen atelier van Pixie in Nederland gemaakt. Volgens het bedrijf ontvangt de klant daarna binnen 2-4 werkdagen de zelf ontworpen kleding thuis.