TOP

Snel slank met smeltlegging

Het Braziliaanse Scala Bio-fir zegt leggings en panty's te hebben die overtollig vet doen wegsmelten. Ook zou het een wondermiddel tegen cellulitis zijn.

De modellen bevatten ingenaaide thermische kristallen, die warmte genereren nadat ze contact hebben gehad met de huid. De warmte die vrijkomt moet zorgen voor een verbeterde doorbloeding in het onderlichaam. Hierdoor worden vet en afvalstoffen sneller afgevoerd en val je af, zegt de fabrikant.

Resultaat

Volgens de makers van de Scala Bio-fir kunnen de leggings en panty’s ervoor zorgen dat de billen en heupen slanker worden. Bij een test die Scala zelf uitvoerde, bleek dat tachtig procent van de vrouwen die het kledingstuk dagelijks droeg, centimeters is afgevallen. Scala adviseert om de legging gedurende dertig dagen, zes uur per dag te dragen. Daarna is regelmatig dragen genoeg. 

Succes
De fabrikant zelf is vol vertrouwen en denkt dat het product de toonbanken over zal vliegen. In Groot-Brittannië zijn de ‘wonderleggings’ sinds 17 september te koop bij John Lewis voor 15 pond. Of ze ook in Nederland in de winkels komen te liggen, is nog niet bekend.