TOP

Sneak preview: vrouwenmodecollecties winter 2017-2018 (deel I)

Wat brengen de vrouwenmodemerken voor herfst-winter 2017-2018? Textilia maakt een selectie uit de eerste beelden van de collecties voor volgende winter en filtert de belangrijkste trends.

De broek krijgt opvallend veel aandacht in de vrouwenmodecollecties voor winter 2017-2018: we zien hem in alle soorten en maten. Van de skibroek tot de wijde pantalon en van jeans met borduursels tot de broek met korte flarepijp. Rokken en jurken zijn weer wat langer (bij voorkeur vallend rond de knie). Vrouwelijke kanten jurken en plissé-rokken worden gecombineerd met leren jacks of bomberjasjes en mannenschoenen.

Alberto WomanAtelier GardeurCinqueClosedDante 6KookaiLaniusLiu JoMarc CainRosnerSetThomas Rath 

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Alberto Woman, Atelier Gardeur, Cinque, Closed, Dante 6, Kookaï, Lanius, Liu Jo, Marc Cain, Rosner, Set en Thomas Rath.

Houd textilia.nl in de gaten voor de volgende preview van de vrouwenmodecollecties voor winter 2017-2018!

Vrouwenmodespecial

Alles over de vrouwenmodetrends voor herfst-winter 2017-2018 lees je in de nieuwe vrouwenmodespecial van Textilia, die op 13 januari 2017 verschijnt. Met daarin interviews met Bellamy Gallery, Coster Copenhagen en Carola van  Benthum, alles over de geschiedenis van de pump en een achtergrondverhaal over horeca in winkels. Klik hier voor een abonnement op de printeditie van Textilia.