TOP

Silky Label bestaat 1 jaar en viert feest

Het basicslabel Silky Label bestaat deze maand 1 jaar en viert dat met speciale acties voor klanten. Onder Silky Label-lovers worden ondermeer tien Rituals pakketten verloot.

Op 26 augustus vierde Silky Label haar 1-jarig bestaan. Silky Label biedt kwalitatieve basics in zeven kleuren voor baby’s en peuters van 0 tot 4 jaar. De naam is afgeleid van de peach-behandeling van de stoffen, waardoor de kleding aan binnen- en buitenzijde zijdezacht aanvoelt.

Silky Label is opgericht door Bianca Kemper. “Tijdens mijn zwangerschap miste ik mooie kwalitatieve basics. Alle ervaring die ik heb opgedaan is gebundeld in tot mijn concept van kwaliteitsbasics. Bij iedere bestelling maken we een vreugdedansje omdat we weer iemand blij mogen maken met één of meerdere mooie zachte basics van Silky Label.”

De collectie van Silky Label omvat voor elk wat wils en overstijgt de seizoenen met klassieke broekjes, een jurkje, een slank gesneden rompertje, maar ook voor een stoer ritsvest, een legging of een hippe jumpsuit. De T-shirtjes en rompertjes kunnen bedrukt worden met onderscheidende visuals of een persoonlijke tekst. Ook sokjes, maillots, mutsjes en sjaaltjes ontbreken niet. Voor de allerkleinsten zijn er de new bornpakketten met een complete outfit. Alle Silky Label-producten komen tot leven via een filmpje, zodat de pasvorm beter beoordeeld kan worden.

De ontwerpen zijn door Silky Label zelf ontwikkeld, waardoor de kleine details kloppen. De pasvorm is uniek, stijlvol en slank gesneden. De stofkwaliteit is hoogstaand, waardoor de producten mooi blijven. Ieder item is vrij van kinderarbeid en gemaakt in een veilige werkomgeving.

De producten van Silky Label worden verkocht via de eigen webshop. Op dit moment ligt een deel van de collectie ook in drie winkels: Guten Appetit te Tilburg, Juffrouw Knots te Sint Michielsgestel en Pittig en Stoer te Beverwijk. Klik hier om de speciale verjaardagsacties te bekijken.