TOP

Coolkids Agency neemt vertegenwoordiging van Blue Effect over

Coolkids Agency heeft per 1 oktober een nieuw jeansmerk in de portefeuille voor Nederland en België. Het is Blue Effect, overgenomen van Max Fashion Labels.

Maurice van CoolKids Agency is blij met de aanwinst van het jeanslabel Blue Effect: “Wij zijn hier vorige week mee begonnen en schrijven tot nu toe bij iedere winkel orders. De klanten vinden de pasvorm top. Jeans zijn erg smal en de wassing ziet er ook goed uit.

Blue Effect opereert met winkelverkoopprijzen tussen 29,95 en 44,95 in het middensegment. De marge is 2.6 en de collectie is vrij indeelbaar per tien stuks per model. Er zijn twee leveringen per seizoen.

CoolkidsAgency is het agentuur van de eigenaars van de kindermodewinkel Coolkids in Soest. CoolkidsAgency heeft inmiddels een heel aantal merken in het agentuur.

Derhy Kids
Derhy Kids is voor meiden tussen 4 en 14 jaar en brengt een mix van trends en eigen handschrift met etnische dessins en folkloristische inslag.

Metro Kids
Metro Kids Company USA is een sportieve, klassiek getinte collectie voor baby’s (6 – 24 maanden ) en jongens en meisjes (2-14 jaar). 

Little Mass
Little Mass is een bekend merk onder Hollywood papa’s en mama’s. De collectie is niet onder een noemer te brengen met luierpakjes, tutujurken en sportkleding.

Le Pink
Le Pink brengt een feestcollectie met Hollywood musthaves als jurken en rokken met tule en witte damastjurken

Tru Luv
Tru Luv collectie biedt high fashion maar ook chic casual voor kleine diva’s die de wereld willen betoveren

Meer info:
Coolkids Agency bv, info@coolkidsagency.com, WFC Amsterdam, Toren 4, derde etage, showroom 13. Gsm: 06 – 1356 6450; 06 – 4196 9864