TOP

SBC BRAND EVENT & SNEAK PREVIEW – wees welkom!

Op 28 juni a.s. is de aftrap van het nieuwe seizoen en Sports Business Center heet alle inkopers welkom in Leusden. Naast de 70 vaste exposanten met een mooie merkenmix uit sport & lifestyle zijn er die dag ook 9 gastexposanten aanwezig – waaronder Timberland, Wrangler en Columbia.

Het thema voor deze dag luidt: Move Forward! Het is tijd om vooruit te kijken en in beweging te komen. En hoe kan je je inkoop voor SS’22 beter beginnen dan met een rondje langs de merken?

Vanaf maandag 28 juni zijn alle showrooms ingericht met de Spring-Summer 2022 collecties. Inkopers kunnen veilig en efficiënt in één dag kennis maken met de nieuwe collecties van ruim 300 merken. Een ruime keuze aan merken uit lifestyle, sport & outdoor, bijvoorbeeld deze merken: ARC’TERYX (nieuw!), Luhta, Puma, Bergans of Norway, Royal Robbins, Helly Hansen, Jack Wolfskin en Torstaï. Een overzicht van alle exposanten en merken vind je hier. Een overzicht van de gastexposanten vind je hier

In verband met de catering, die alle bezoekers gratis wordt aangeboden, is een aanmelding vooraf vereist.

Voor meer informatie over het SBC Brand Event bezoek je de website, of je neemt contact op met onze receptie via receptie@sportsbusinesscenter.nl of telefoon 033-432 0302.