TOP

Saint Tropez opent winkel in Zwolle

Donderdag opende Saint Tropez de derde winkel in Nederland, dit keer in Zwolle . Vorig jaar november en in het voorjaar van dit jaar werden Haarlem en Amersfoort al geopend.

Het Deense Saint Tropez dat onderdeel vormt van IC Companys maakt een sterke groei door. Het merk boekte in de Benelux het derde kwartaal een groei van maar liefst 40%.

“Het merk groeit hard ondanks de economische omstandigheden”, aldus Manon Bakker, verantwoordelijk voor Sales Benelux, in een persbericht. “We leveren iedere dag nieuwe modische stijlen uit, dus we zitten dicht op de markt. Als we een trend zien, kunnen we binnen zes weken in dit beeld passende stijlen leveren. De winkel in Zwolle wordt onze derde ‘snoepwinkel’ in Nederland en hierbij blijft het zeker niet”.

De winkel in Zwolle wordt volgens het nieuwe concept ingericht. In het interieur is gekozen voor de kleur wit gecombineerd met natuurlijke materialen wat de winkel volgens IC Companys ‘een boetiek-achtig gevoel’ geeft. De collectie zorgt voor kleur aan het geheel.

Op dit moment telt het merk internationaal 22 concept stores (waarvan 10 franchise) en is verkrijgbaar bij meer dan 800 verkooppunten.