TOP

Runnersworld opent deuren in Zoetermeer

Recreatieve en (semi-) professionele hardlopers kunnen vanaf zaterdag 7 april 2012 terecht in een nieuwe vestiging van Runnersworld. Eigenaar Richard Ruijgrok biedt samen met zijn team in Zoetermeer klanten een persoonlijk loopadvies in de 125 m² grote winkel.

De vestiging in Zoetermeer biedt alles wat recreatieve en professionele hardlopers zoeken. Zo is er een uitgebreid assortiment van schoenen, kleding en accessoires en de winkel beschikt tevens over een hardloopbaan voor een loopanalyse op maat. De Runnersworld-medewerkers zijn zelf ervaren hardlopers en hierdoor kunnen ze klanten goed adviseren over alles rondom de sport. “Hardlopen is echt mijn passie, waardoor ik klanten uit eigen ervaring kan helpen en adviseren. Ik verwacht dan ook vele lopers nog enthousiaster te kunnen maken voor de sport”, zegt Richard Ruijgrok.

Gezonde groei
De komst van de nieuwe vestiging is volgens Charles van Schaik, formulemanager van Runnersworld een volgende stap in een gezonde groei van de Runnersworld-formule. “We merkten uit vragen van consumenten dat er behoefte was aan een winkel in Zoetermeer. En hiermee optimaliseren ze we onze landelijke dekking nog verder.” De nieuwe Runnersworld-winkel heeft een feestelijke opening op zaterdag 7 april 2012.