TOP

Rucanor zoekt 100 amateur sporters deel 2

Het startsein voor Rucanor's nieuwste campagne werd afgelopen week bij Snowworld in Zoetermeer gegeven door de zusjes Nicolien en Marieke Sauerbrij. Tijdens deze bijeenkomst werd bekendgemaakt wat er precies gaat gebeuren tijdens het tweede gedeelte van de campagne 'Rucanor zoekt 100 amateur sporters'.

Rucanor is vooral op zoek naar teams met een bijzondere ambitie. Amateurs kunnen zich bijvoorbeeld aanmelden omdat ze als team een bijzondere uitdaging aangaan om zo een goed doel te steunen of met de reden dat ze het gezelligste team van Nederland zijn. Uitverkorenen ontvangen een sponsorpakket bestaande uit een complete kledinglijn, een professionele Rucanor sporttas en sportartikelen.


Bloggen voor Rucanor
In ruil voor dit sponsorpakket vraagt Rucanor van iedere deelnemer of team, een eigen blog op de website van Rucanor bij te houden. Aan het einde van het seizoen kiest de jury, bestaande uit de zusjes Sauerbreij en beachvolleybalteam Danielle Remmers en Spohie van Gestel, het team dat de leukste teamprestatie heeft geleverd. Uiteindelijk wint dat team een paginagrote advertentie in een regionaal dagblad.

De zusjes Sauerbreij worden al geruime tijd gesponsord door Rucanor. Nicolien Sauerbreij werd afgelopen jaar zelfs wereldkampioen op de snowboard (slalom). Met de beachvolleybalsters Remmers en Van Gestel tekende Rucanor onlangs een sponsorovereenkomst. De talentvolle speelsters kunnen zich nu volop gaan concentreren op hun eigen sportieve ambitie: de Spelen van 2012 in Londen.