TOP

Rosner start het seizoen met veel denim en nieuwe hoogwaardige modellen.

Herfsttinten worden gebruikt voor laarsbroeken, casual joggingstijlen of skinny jeans en verfijnd met rijke details. Paisley-prints, vervaagde bloemen en ruiten in frisse seizoenskleuren zorgen voor een eigentijdse afwisseling. In termen van duurzaamheid vertrouwt Rosner op een milieuvriendelijke hennepdenim die in twee nieuwe wassingen wordt geleverd.

Het eerste thema in de nieuwe collectie is Paisley Blues, wat in twee woorden samenvat waar het voor staat: jeansblauw en paisley motieven dus. Maar denim is er ook in ecru en bovendien in een duurzame kwaliteit met GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard). Ecru is een kleur die we onder meer in een culotte tegenkomen. De vrouwelijke denim wassingen lopen uiteen van medium tot donker.

Blossom Spirit is het tweede thema en brengt veel kleuren als rood, bessen, olijf en donkerblauw in verschillende vervaagde bloempatronen. Denim is er als color denim in verschillende herfstkleuren en in het nieuwe Eco Hemp Denim dat vriendelijk is voor het milieu. Nieuw is Luxury Comfort Wool, een bi-stretch wolmix in modieuze modellen en kleuren.

Echt winters is Rosner in het derde deel van de collectie met veganistisch kunstleer, breed ribcord en trendy luipaard- en camouflageprints. Het thema Animal Glory is er in de kleuren bruin, zwart, olijf en beige.

Info: www.rosner.de en via Jos Bles Labels: 020-6140814