TOP

Rosner biedt een moderne Beatniklook

Rosner brengt in de nieuwe herfst-wintercollectie een moderne beatnik-look, die past bij de tijdgeest en die plezier in het dragen biedt.

De broeken van Rosner zijn er wederom in tal van modellen, kleuren en materialen. Over het algemeen bewegen de silhouetten zich tussen zeer smal/skinny tot heel relaxed.

De Rosner collectie is verdeeld in drie leveringen. In juli trapt Topaz N Ruby denim af met een kleurenpalet van kalme maar authentieke denim-wassingen aangevuld door topaasblauw en robijnrood. In augustus volgt de levering Moss N Magenta. Deze is gebaseerd op de tinten grijs, mos en taupe, die door de combinatie met helder magenta een moderne eigentijdse interpretatie krijgen. In september is het tijd voor het thema Ivory N Mulberry, een zachte variatie van het zwart-wit thema.

Als een rode draad door de drie thema’s zien we de inspiratie die wordt geleverd door de Op-Art kunstwerken van de kunstenaar Victor Vasarely, die in de jaren zestig tijdloze werken met grafische patronen creëerde.

Rosner wordt vertegenwoordigt door Jos Bles agenturen.


Info: rosner.de, 020-6140814