TOP

Daydream by MAC heeft een nieuwe agent

Innovatief, glamoureus en modieus brengt Mac Daydream de collectie Active Women voor de herfst en winter 2022/2023 die op een moderne manier met de toekomst omgaat. Dat zien we niet alleen in de eigentijdse looks, maar ook in de duurzame materialen waarvan de collectie is gemaakt.

Nieuw is een gecertificeerde circulaire denim: gedragen jeans die aan het eind van zijn levenscyclus voor 100% wordt gerecycled. Elke stap van de productieketen vindt plaats binnen een straal van zestig kilometer van Milaan en is volledig transparant en begrijpelijk. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Candiani Denim, Humana Italia en Filatura Astro.

De gerecyclede vezels worden vervolgens gemengd met Candiani Blue Seed, een extra lang gesteelde, pesticidevrije katoenvezel. Dit biologische katoen wordt uitsluitend uit Spanje en Griekenland betrokken. Het mengen van de deze katoenvezel met het gerecyclede katoen zorgt voor een buitengewone uitstraling.

De collectie van MAC Daydream wordt in Nederland vertegenwoordigd door een nieuwe agent. Dat is Andrea Moné van de The Fashioncy.

Info: The Fashioncy, Andrea Moné, andrea@thefashioncy.nl, 06-20813760